This content shows Simple View


L’Institut Serra de Miramar ofereix un taller de finances a l’alumnat de 4t d’ESO

El passat mes de febrer els alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Serra de Miramar van iniciar una activitat d’educació financera bàsica organitzada per l’Institut d’Estudis Financers (IEF) i els departaments d’Ensenyament i Economia de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb diferents entitats bancàries.

image

Continue reading 
Jornada de portes obertes

L’Institut Serra de Miramar és un centre innovador i inclusiu que mira al futur amb les portes obertes. Volem ser i volem fer.

Veniu a conèixer-nos el proper dijous 5 de març a la JORNADA DE PORTES OBERTES que hem organitzat per a tots vosaltres de 17.30 a 19.30h

Us hi esperem!!

BAT_02
II Tertúlia literària dialògica del curs 2014-15: Jardí vora el mar de Mercè Rodoreda.

El dijous dia 29 de gener tots els tertulians de la Comunitat educativa de l’Institut vam poder gaudir d’una tertúlia diferent d’on van participar alumnes de 2n de Batxillerat del llibre de Mercè Rodoreda. Jardí vora el mar.
El proper llibre que compartirem serà: Les veus del Pamano de Jaume Cabré.
Volem compartir amb tots vosaltres uns punts de reflexió.

JARDi

Reflexions dels tertulians
I Tertúlia literària dialògica del curs 2014-15: El amor en los tiempos del cólera de Gabriel García Márquez.

El dijous dia 20 de novembre tots els tertulians de la Comunitat educativa de l’Institut vam poder gaudir d’una tertúlia acollidora i participativa del llibre de Gabriel García Márquez El amor en los tiempos del cólera.
Volem compartir amb tots vosaltres uns punts de reflexió i unes fotografies.

” una il.lusió per l’amor, sobre l’esperança que aquest genera i sobre la necessitat que tots els éssers humans tenim d’amor, un amor portat al límit, fins a un extrem quasi malaltís que provoca una devoció amorosa pràcticament increïble i que es convertirà en el motiu principal del protagonista”.

Marquez1

Continue reading 
L’institut Serra de Miramar guanya un dels premis del I concurs de curtmetratges del Casc Antic.

El dijous 6 de novembre, l’Institut d’Estudis Vallencs estrenava la primera edició del concurs de curtmetratges del Casc Antic en la modalitat jove. Les alumnes del Serra de Miramar Iris Cebrian i Carolina Vives, empeses pel professor Lluís Albert Arrufat, van rebre un dels guardons que entregaven alguns membres de l’IEV.

IMG-20141106-WA017Curtmetratges

Continue reading