This content shows Simple View

L’NSTITUT SERRA DE MIRAMAR OFEREIX, EL PROPER CURS ESCOLAR, LA DOBLE TITULACBATXILLERAT I BACCALAUAT

L’Institut Serra de Miramar ha estat un dels centres autoritzats pel Departament d’Esenyament a impartir el programa Batxibac, fruit de l’acord entre els governs francès i espanyol per tal que l’alumnat que ho sol·liciti pugui obtenir la doble titulació de Batxillerat i Baccalauréat. Així, el proper curs 2016-2017 el centre oferirà al seu alumnat la possibilitat d’obtenir la doble titulació amb l’objectiu d’ampliar l’oferta postobligatòria prioritzant la qualitat educativa.

Continue reading Dates de preinscripció del Batxibac i del Batxillerat

Dates de la preinscripció del curs 2016-2017

Els terminis de presentació de sol·licituds són:

Del 4 al 6 de maig per al BATXIBAC

Del 18 al 25 de maig, per al batxillerat
Matrícula

Alumnes preinscrits amb plaça assignada: de 5 al 12 de juliol de 2016. Durant aquest període, els alumnes pendents de l’avaluació han de confirmar la plaça assignada.

Matrícula extraordinària: del 7 al 9 de setembre de 2016.

índexIsaac Rubio, alumne de l’Institut Serra de Miramar, guanyador del Premi Sambori de la demarcació de Tarragona 2016

El premi de narrativa escolar Sambori Òmnium 2016 ja té guanyador a les terres de Tarragona. Isaac Rubio, alumne de primer d’ESO de l’Institut Serra de Miramar, ha estat guardonat en la categora de primer i segon d’ESO. L’alumne passarà a participar a la gran final del Premi Sambori Òmnium, del mes de maig.

DSCF3380

Continue reading TROBADA DE COMUNITATS D’APRENENTAGE DE CATALUNYA A L’INSTITUT SERRA DE MIRAMAR

El passat 17 de febrer l’Institut Serra de Miramar va organitzar la Trobada de Comunitats d’Aprenentatge de Catalunya.
Els assistents, representants dels equips directius d’escoles i instituts de les C.A de tota Catalunya vam poder gaudir d’una conferència-debat sobre un tema d’actualitat que afecta a tots els sectors de la comunitat educativa: “la prevenció de la violència de gènere a les escoles i als instituts”.
La formació va anar a càrrec del Dr. en sociologia, Oriol Ríos González, investigador de la URV del departament de pedagogia. Les seves línies d’investigació es centren en les noves masculinitats, paternitats, infància i educació.

IMG_8291

IMG_8292

Continue reading LA UNIVERSITAT ROVIRA I VIRGILI SIGNA UN CONVENI AMB L’INSTITUT SERRA DE MIRAMAR PER DESENVOLUPAR PROJECTES D’APRENENTATGE SERVEI

Aquest curs escolar 2015-2016, la Universitat Rovira i Virgili i l’Institut Serra de Miramar han signat un nou conveni de col·laboració per desenvolupar un projecte d’Aprenentatge Servei.

Aquest projecte, que es fonamenta en els principis de l’aprenentatge dialògic, requereix la presència i col·laboració dins l’aula d’adults que de manera voluntària actuen com a dinamitzadors d’una de les actuacions educatives d’èxit dutes a terme dins la Comunitat d’Aprenentatge, els grups interactius.

IMG_7953

Continue reading 
top