This content shows Simple View

Portes obertes a la ciutat

Dissabte 22 d’abril a les 10.00h, l’Institut obre les seves portes a la comarca amb una visita guiada per les instal.lacions. L’historiador vallenc Francesc Murillo ha format els alumnes que us faran viure de primera mà la història d’aquest edifici emblemàtic de la ciutat de Valls.

Us hi esperem a tots!

Horari de visites de 10h a 13h

image

imageFòrum TRiCS

El passat 31 de març els alumnes de 1º de batxillerat van assistir a l’onzena edició de Fòrum TRiCS (Fòrum de Treballs de Recerca de Batxillerat i Crèdits de Síntesi de Formació Professional de Grau Superior) en l’àmbit de les ciències i la tecnologia al Camp de Tarragona.
Tres dels nostres alumnes de 2n de Batxillerat van presentar els seus treballs de recerca:

Un viatge a l’estratosfera realitzat per Albert Gassol
Tecnologia satel·litària realitzat per Nicolas Camerlynck
Enviament d’un globus sonda meteorològic a l’estratosfera realitzat per Oriol Galofré

trics17

Continue reading 2a Jornada francòfona d’impuls al Batxibac de Tarragona

Aquest dimecres 22 de maig, l’alumnat de Batxibac de l’INS Serra de Miramar, així com les alumnes de 4t d’ESO que cursen el francès com a primera llengua, van assistir a la 2a Jornada francòfona d’impuls al Batxibac de Tarragona.
Al llarg de la jornada, organitzada per l’Àrea de francès del Departament de filologies romàniques de la URV i el Departament d’ensenyament de la Generalitat, es va poder gaudir de les conferències del professor Òscar Segarra i de la Dra. M. Ángeles Caamaño, ambdues en llengua francesa i relacionades amb els estudis de Batxibac.
Finalment, els alumnes van participar en tallers de llengua, literatura i història, matèries totes elles del Batxibac.
La jornada, interessant i productiva, va permetre als alumnes de Batxibac el treball de certes competències en un altre entorn, així com establir contacte amb alumnes d’altres centres.
Pel que fa a l’alumnat de 4t d’ESO, aquest esdeveniment els va permetre apropar-se al Batxibac i fer-ne un tast en primera persona, per tal de poder valorar-lo com a opció amb vista al curs vinent.

 

2017-03-23-PHOTO-00000003

Continue reading 
top