This content shows Simple View

Bon estiu!!

L’Institut romandrà tancat a partir del 15 de juliol, en motiu de les obres de remodelació que el Departament d’Ensenyament realitza per continuar millorant les instal·lacions.

Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a l’adreça electrònica: e3010608@xtec.cat.

Si us voleu posar en contacte amb l’AMPA ho podeu fer a l’adreça electrònica: ampaiesvalls@tinet.cat

BonEstiu2017

BON ESTIU!ARNAU PENAS RODGUEZ, ALUMNE DE L’INSTITUT SERRA DE MIRAMAR, HA ESTAT MEREIXEDOR DE LA DISTINCDE LA PROVA D’ACS A LA UNIVERSITAT.

La Distinció de la Prova d’Accés a la Universitat, s’atorga a tots els estudiants de batxillerat de Catalunya que han obtingut, en la fase general, una nota superior o igual a nou punts.
L’Institut ha rebut la felicitació de la Coordinadora de les Pau a Catalunya, Sra. Pilar Gómez i Cardó, que s’ha dirigit a l’equip docent del centre amb aquestes paraules: “voldria fer-vos arribar la meva més cordial felicitació, que us agrairé traslladeu juntament amb la meva sincera enhorabona a tot l’equip docent del centre, perquè un resultat d’excel·lència com aquest, només pot ser conseqüència d’una tasca formativa d’equip desenvolupada amb rigor, constància i eficàcia.”

DSCN6198

DSCN6192

IMG_3817

Continue reading L’Arnau Penas Rodríguez ha estat un dels alumnes de Catalunya mereixedor de la Distinció de les proves d’accés a la universitat 2017, per haver obtingut una nota de 9,1 a la fase general de la PAU.

EL 20 de juliol a l’Auditori de Barcelona, l’Hble. Sr. Santi Vila, conseller d’Empresa i Coneixement lliurarà les Distincions en una acte presidit pel M. Hble. Sr. Carles Puigdemont i Casamajó.

Un 77% dels alumnes de l’Institut que s’han presentat a les PAU, tenen una nota d’accés superior a la mitjana catalana.

IMG_2946

Tot el claustre de professors felicita als alumnes pels seus resultats i els encoratja a continuar els estudis superiors amb la mateixa dedicació i esforç que fins ara.

Felicitats també a les famílies de part de tot el professorat del centre.Portes obertes a la ciutat

Dissabte 22 d’abril a les 10.00h, l’Institut obre les seves portes a la comarca amb una visita guiada per les instal.lacions. L’historiador vallenc Francesc Murillo ha format els alumnes que us faran viure de primera mà la història d’aquest edifici emblemàtic de la ciutat de Valls.

Us hi esperem a tots!

Horari de visites de 10h a 13h

image

image
top