This content shows Simple View


I Tertúlia literària dialògica del curs 2014-15: El amor en los tiempos del cólera de Gabriel García Márquez.

El dijous dia 20 de novembre tots els tertulians de la Comunitat educativa de l’Institut vam poder gaudir d’una tertúlia acollidora i participativa del llibre de Gabriel García Márquez El amor en los tiempos del cólera.
Volem compartir amb tots vosaltres uns punts de reflexió i unes fotografies.

” una il.lusió per l’amor, sobre l’esperança que aquest genera i sobre la necessitat que tots els éssers humans tenim d’amor, un amor portat al límit, fins a un extrem quasi malaltís que provoca una devoció amorosa pràcticament increïble i que es convertirà en el motiu principal del protagonista”.

Marquez1

Continue reading 
L’institut Serra de Miramar guanya un dels premis del I concurs de curtmetratges del Casc Antic.

El dijous 6 de novembre, l’Institut d’Estudis Vallencs estrenava la primera edició del concurs de curtmetratges del Casc Antic en la modalitat jove. Les alumnes del Serra de Miramar Iris Cebrian i Carolina Vives, empeses pel professor Lluís Albert Arrufat, van rebre un dels guardons que entregaven alguns membres de l’IEV.

IMG-20141106-WA017Curtmetratges

Continue reading 
Comença el nou curs 2014-15!!

Benvolgudes famílies, alumnes, professorat i personal d’administració i serveis,

Us donem la benvinguda a l’inici del nou curs escolar. Com diu aquest proverbi xinès, “Un viatge de deu mil quilòmetres comença amb un simple pas”.

La comunitat d’aprenentatge posa tots els seus engranatges en marxa amb nous projectes i amb la il·lusió de compartir-los tots plegats perquè l’Institut Serra de Miramar som tots.

FotoBenvinguda2014

Continue reading 
Inici de curs 2014-15

PLANIFICACIÓ D’INICI DE CURS 2014-2015.

  • Inici de les classes BATXILLERAT : 15 de setembre de 2014 de 10.15 a 11.15

  • Inici de les classes ESO : 15 de setembre de 2014 de 8.15 a 13.15

  • A partir del 16 de setembre de 2014, s’inicia l’horari normalitzat de jornada compactada (de 8.15 a 14.45)

Les dates de les proves tant d’ESO com Batxillerat les trobareu en el següent enllaç:

Enllaç amb les dates de les proves de setembre

Us desitgem un bon estiu !

Equip Directiu
PREINSCRIPCIÓ DE BATXILLERATS

A partir del proper dimarts 13  i fins el divendres 23 de maig, s’inicia la preinscripció del Batxillerat de les modalitats:

- Ciències i Tecnologia

- Humanitats i Ciències Socials.

Les persones interessades poden passar per la secretaria del centre.
Commemoració del 1714

Posted on by admin

Dintre de les jornades culturals de l’Institut Serra de Miramar vam commemorar el tricentenari amb una exposició preparada pels alumnes i coordinada pel professor de Ciències Socials del centre Jordi Soronellas. Els alumnes van treballar a classe diferents aspectes relacionats amb el 1714. Els de 4t d’ESO van aprofundir en els fets històrics que van causar la Guerra de Successió i les conseqüències que es van derivar. Els de 2n d’ESO van fer recerca sobre diferents biografies sobre personatges rellevants al conflicte com Felip V, Carles II , l’Arxiduc Carles o el General Moragues. Els alumnes de 1r van treballar l’elaboració de mapes.

IMG_4426

IMG_4430
Setmana Cultural 2014

Els dies 28 i 29 d’abril les classes han estat substituïdes per un ventall d’activitats culturals amb l’objectiu de fomentar la cohesió social, compartir vivències i aprendre de l’experiència dels altres. Activitats on la cultura de l’esforç hi ha estat ben present. L’alumnat ha pogut gaudir de xerrades amb temàtica d’actualitat i ben propera a la realitat dels nostres joves; de tallers lúdics, com el de cuina dolça que han realitzat els nois i noies de 1r d’ESO, o el taller de jeroglífics que ha fet l’alumnat de 2n d’ESO; tallers d’orientació professional destinats a l’alumnat de batxillerat; tallers d’educació vial; cinema fòrum, on el debat i el respecte per l’opinió de l’altre han estat els protagonistes.

SetCult2014

Cliqueu en la foto per veure el reportatge fotogràfic
Caminada solidària

El centre ha estat seleccionat per participar en el Projecte Joves Solidaris: l’Educació en valors i l’esport. Es tracta d’un projecte coordinat per la Fundació Futbol Club Barcelona que té com a objectiu : fomentar els valors amb l’ajut de l’esport. Consisteix en dissenyar un projecte solidari en benefici de la ciutat de Valls amb activitats vivencials i participatives. Es tracta, d’un projecte educatiu amb utilitat social. Pel que fa al currículum, es realitza dins la matèria d’educació física i el grup escollit és 1r de Batxillerat.

La filosofia del projecte és extreure el bo que tenen els joves del nostre país i potenciar la cultura de l’esforç.

 Col·laboren en el Projecte: el Departament d’Ensenyament,  la Federació Catalana de Futbol i  la Fundació Pere Tarrés.Solidaria_04

Cliqueu en la foto per veure el reportatge fotogràfic

Es tracta d’una caminada solidària que tindrà lloc el diumenge 27 d’abril i que  consistirà en una pujada a la Serra de Miramar amb una primera parada a Fontscaldes.

Els participants en el moment de la inscripció han de lliurar algun aliment de primera necessitat, tot es destinarà a Creu Roja per ajudar a les famílies que ho necessitin. També podran donar diners, aquests es lliuraran integrament al menjador social de Valls.