This content shows Simple View


Projecte Joves Solidaris

Amics i amigues

Ens és grat comunicar-vos que aquest dijous vinent dia 27, i a pocs  dies de la implementació dels 40 projectes, el FC Barcelona i la Fundació activaran tot un seguit d’accions comunicatives vers els mitjans de comunicació i en les xarxes socials, amb l’objectiu de promocionar i difondre el Projecte Joves Solidaris entre els quals hi participem.

Si cliqueu en l’enllaç obtindreu més informació del projecte:

JovesSolid
4t d’ESO visita el CAT

Els alumnes de 4t d’ESO han pogut veure com el Consorci d’Aigües de Tarragona potabilitza l’aigua de l’Ebre per tal de fer-la arribar a les aixetes i a la indústria de la majoria de poblacions de Tarragona. Un vídeo i una visita guiada per la planta els han fet veure la importància d’un recurs tan escàs com necessari per les nostres vides. D’aquesta manera ens hem pogut sumar a la commemoració del dia de l’aigua del 22 de març.

 

imageimageimage

 

 

 

 
L’Institut Serra de Miramar guardonat en la convocatòria de premis de recerca jove per fomentar l’esperit científic del jovent.

Les alumnes de 1r de Batxillerat, Júlia Carrasco Risquero i Èlia Romeu Rivillas tutoritzades per la professora del centre Sílvia Güell Segarra, i amb la col·laboració de la professora Montserrat Papiol Domingo han estat premiades en aquesta convocatòria amb el projecte de recerca titulat: Jaume Huguet: l’últim gòtic català.

 

recercajoveR

Continue reading