This content shows Simple View


Ens visita Laura Borràs, la Directora de la Institució de les Lletres Catalanes, en motiu de l’inici del cicle de tertúlies literàries d’aquest curs.

La Doctora Laura Borràs és llicenciada en filologia catalana a la Universitat de Barcelona, el 1997 es doctorà en filologia romànica amb la tesi titulada Formes de la follia a l’Edat Mitjana. Estudi comparatiu de textos medievals i representacions iconogràfiques. Des del 1995 és professora del departament de Teoria de la Literatura i Literatura Comparada de la Universitat de Barcelona. S’ha especialitzat en literatura en entorns virtuals i des del 2001 dirigeix el grup de recerca Hermeneia sobre estudis literaris i tecnologies digitals.

laura1 Continue reading EL NOU ESCENARI DEL NOSTRE PROJECTE EDUCATIU

Vivim en la societat de la imatge. És doncs, amb el sentit de la vista que captem les primeres sensacions que ens encomana un espai; amb això vull dir que disposar d’un espai remodelat i ben condicionat ens empodera i ens il·lusiona de tal manera que la nostra motivació per tirar endavant el nostre projecte educatiu augmenta i es reforça, fent créixer l’optimisme que ens caracteritza. Ho hem aconseguit, sí, ens hem posat en moviment i ens traslladem el dia 13 de juliol.
Continue reading 
top