This content shows Simple View

I jornada Batxibac

Benvolgut/da alumne/a i família,

Ens posem en contacte amb vosaltres per convidar-vos a la I Jornada Batxibac, que tindrà lloc el dimecres 25 de gener, a les 18.00h, a l’auditori de l’Institut Serra de Miramar de Valls. Aquesta activitat és oberta a tos els centres. Especialment va adreçada als alumnes de 4t d’ESO que cursin estudis de francès.

I jornada batxibac 2017

Continue reading Mòbils a la clase de socials

Enguany, a l’assignatura de ciències socials i amb la professora Marisa Parra, els alumnes de primer B han descobert una altra manera d’aprendre.

Per tal d’adquirir nous coneixements i revisar-ne d’antics, els alumnes es col·loquen en grups interactius. En aquestes agrupacions, no només es fan activitats escrites, sinó que també se’n fan online. I a fi que els alumnes no es copiïn les respostes en les activitats online, es contesta via mòbil.
L’activitat dels grups interactius amb els mòbils o sense és comptetitiva, divertida i d’ensenyament.

Montsant Rull (representant de 1rB)

img_8947 img_5858Formació i participació de familiars a l’Institut Serra de Miramar: Tertúlies literàries dialògiques

Les tertúlies literàries dialògiques són una de les actuacions d’èxit que es desenvolupa a la Comunitat d’Aprenentatge de l’Institut Serra de Miramar com a activitat de formació i participació de familiars en el centre.

La tertúlia de l’Institut Serra de Miramar engloba pares i mares, professorat, personal d’administració i serveis del centre i altres voluntaris/es que es reuneixen després de la lectura individual d’un llibre per tal de comentar-lo, afavorir la reflexió i extreure’n, conjuntament, les idees principals relacionades amb el món de l’educació.
El passat dimecres 23 de novembre, a la biblioteca de l’Institut, vam celebrar la primera tertúlia literària del curs escolar. La lectura escollida, Pilar Prim, de Narcís Oller, va ser conduïda per les professores de llengua i literatura del centre i alumnes de batxillerat que cursen la modalitat humanística, en concret, l’Andrea Serrano i l’Arnau Penas. Tots els tertulians vam compartir el fragment de la novel·la que havien escollit.

Sempre, al final de la tertúlia, sorgeixen vincles entre els participants: connexions literàries i del gust per la lectura que ajuden a alimentar la intel·ligència cultural de cadascú.

Fins a la propera!

Comunitat d’Aprenentatge: Institut Serra de Miramar

unnamedpilarprimtop