This content shows Simple View

L’ALUMNA DEL SERRA DE MIRAMAR PAULA RAMON FUERTES GUARDONADA AMB MEDALLA DE PLATA EN EL “CONCURS VENES TALENTOS”

El passat dissabte 4 de juny a les 11 hores es va fer lliurament de premis Coca-Cola del 39è “Premi de relat breu en català” i del 56 “Concurso de Jóvenes Talentos” a Port Aventura. L´alumna del Serra de Miramar Paula Ramon Fuertes, que competia amb un relat en llengua castellana, es va classificar en la categoria medalla de plata, juntament amb disset estudiants més provinents de diferents demarcacions de Catalunya. L´acte va concloure amb un espectacle de Port Aventura, “Revolution”. Felicitats Paula i familia.

P1030859

Continue reading ACTE DE GRADUACIÓ DE LA 2a. PROMOCIÓ DE BATXILLERAT DE L’INSTITUT SERRA DE MIRAMAR

TRES ALUMNES DEL SERRA AMB UNA TRAJECTÒRIA ACADÈMICA EXCEL·LENT OBTENEN UNA QUALIFICACIÓ SUPERIOR A 9 : Carolina Vives Espeso, Judit GassolPuigjaner i Estel Romeu Rivillas.

El passat 27 de maig l’Institut Serra de Miramar va celebrar la graduació de la seva segona promoció de batxillerat. L’acte, que va tenir lloc a la sala d’actes del centre,va comptar amb la presència de la Sra. M. Àngels González Estremad, Directora Territorial d’Ensenyament fins al mes de gener d’aquest any, que va actuar com a padrina de la promoció.

IMG_0606 còpia

La Sra. González Estremad va dedicar als alumnes un discurs entranyable i sincer que va emocionar tot el públic assistent. Les seves paraules van tenir com a tema central l’esforç com a eina fonamental per superar tots els reptes.

Continue reading L’NSTITUT SERRA DE MIRAMAR OFEREIX, EL PROPER CURS ESCOLAR, LA DOBLE TITULACBATXILLERAT I BACCALAUAT

L’Institut Serra de Miramar ha estat un dels centres autoritzats pel Departament d’Esenyament a impartir el programa Batxibac, fruit de l’acord entre els governs francès i espanyol per tal que l’alumnat que ho sol·liciti pugui obtenir la doble titulació de Batxillerat i Baccalauréat. Així, el proper curs 2016-2017 el centre oferirà al seu alumnat la possibilitat d’obtenir la doble titulació amb l’objectiu d’ampliar l’oferta postobligatòria prioritzant la qualitat educativa.

Continue reading Dates de preinscripció del Batxibac i del Batxillerat

Dates de la preinscripció del curs 2016-2017

Els terminis de presentació de sol·licituds són:

Del 4 al 6 de maig per al BATXIBAC

Del 18 al 25 de maig, per al batxillerat
Matrícula

Alumnes preinscrits amb plaça assignada: de 5 al 12 de juliol de 2016. Durant aquest període, els alumnes pendents de l’avaluació han de confirmar la plaça assignada.

Matrícula extraordinària: del 7 al 9 de setembre de 2016.

índexIsaac Rubio, alumne de l’Institut Serra de Miramar, guanyador del Premi Sambori de la demarcació de Tarragona 2016

El premi de narrativa escolar Sambori Òmnium 2016 ja té guanyador a les terres de Tarragona. Isaac Rubio, alumne de primer d’ESO de l’Institut Serra de Miramar, ha estat guardonat en la categora de primer i segon d’ESO. L’alumne passarà a participar a la gran final del Premi Sambori Òmnium, del mes de maig.

DSCF3380

Continue reading 
top